Клуб „Да танцуваме фитнес” посреща пролетта в блок „Кокиче”

Вероятно съвсем неслучайно, в навечерието на най-красивия и прераждащ живота сезон, членовете на популярния в Разград клуб „Да танцуваме фитнес” ще посрещнат Първа пролет в блок „Кокиче” /точно срещу трибуна „Моци” на стадион „Лудогорец арена”/. Първата сбирка в новия дом на влюбените в хубавата музика и танца момичета и момчета бе снощи и започна с наздравица и много, много цветя за инструктора д-р Диляна Колева.
fitnes (1024 x 575)Трийсетина ентусиазирани дами тестваха настилката в обновената зала с час и половина танци с гирички в ръце.
Клубът е отворен, добре дошли при нас са всички, които искат да опитат ефeктивната аеробна групова програма за тонизиране на мускулите на цялото тяло в заниманията по „Steel Tonic” или пък да натренират определени групи мускули със „Steel Training”, казва д-р Колева.IMG_0141 (1296 x 864)Под нейно ръководство, в приятната компания на останалите в залата и в ритъма на любима музика, в продължение на час време те ще играят с гирички – за мускулатурата на горната част на тялото, на степове – за долните крайници и върху стелки – за мускулите на ханша и корема.
В клуб „Да танцуваме фитнес” можете да бъдете четири пъти в седмицата: в понеделник и сряда от 19 до 20 часа са заниманията по „Steel Tonic”, а във вторник и четвъртък /по същото време/ – е часът по „Steel Training”.
IMG_0137 (1296 x 864)Възможни са и индивидуални тренировки – за един или двама души – след предварителна уговорка. Телефонът е: 0899 86 84 72.
Редовните и ревностни членове на клуба са категорични: час в залата с музика и танц рестартира организма физически и умствено, укрепва здравето и топи килограми! Не е за подценяване и фактът, че в клуба може да се запознаете с хора, които иначе няма да срещнете.
Всичко това вече се случва на партера в блок „Кокиче”.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.