Областният информационен център продължава работа с нов договор до края на 2018 г.

Пред журналисте днес Областният информационен център представи програмата си за 2016 година и новия проект за неговото функциониране.
В плана са предвидени общо 20 информационни събития в общините от Лудогорието, на които ще бъдат представяни актуални възможности за кандидатстване по европейските програми и ще се популязират успешно реализирани проекти. Заложени са и редовни срещи с представителите на печатните и електронните медии.
В периода 22 март – 9 май Областният информационен център ще се включи в насочената към бизнеса Обща национална инициатива „Успешни заедно” на мрежата от 28 информационни центъра в България.
За пети пореден път ще бъде проведена кампанията „Дни на Европа в Разград”, която популяризира сред широката общественост приноса на европейските фондове за развитието на Лудогорието.
Обзорен преглед на новия проект „Осигуряване функционирането на Областен информационен център – Разград”, финансиран от Оперативна програма „Добро управление” направи неговият ръководител Христина Русева, началник на отдел „Програми и проекти” в Община Разград. От нейните думи стана ясно, че Община Разград е подписала с Управляващия орган договор за безвъзмездна финансова помощ, съгласно който ОИЦ продължава своята дейност до края на декември 2018 г.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.