Състезание по тенис на маса неофициално откри новата спортна зала в Кубрат

Въпреки че все още не е официално открита, новата многофункционална спортна зала в Кубрат прие първите си състезатели. Там се проведе турнирът по тенис на маса от общинския етап на Ученически игри 2016. Той бе посветен и на 143-та годишнина от гибелта на Васил Левски, тъй като се състоя точно на 19 февруари.
Състезанието бе в две възрастови групи – за ученици от 5-7 и 8-10 клас. В него участваха състезатели само от две училища в общината – СОУ „Христо Ботев“ – Кубрат и ОУ „Св. Климент“ – с. Юпер.
При най-малките участваха 8 деца. Победител стана Виктор Димитров, следван от Константин Димитров и Тихомир Цветков /и тримата от Кубрат/. В по-горната група се явиха само 4 състезатели. Тук се наложи Цветелин Йорданов, втори остана Мартин Георгиев /и двамата от Кубрат/, а на трето място се класира Християн Тодоров от Юпер. Купата за отборен победител спечелиха кубратските тенисисти.
Победителите бяха поздравени от директорът на Общинския детски комплекс Светлана Димитрова, а медалите и купата връчи директорът на Дирекция „Просвета, култура и техническо обслужване“ при община Кубрат Стефан Калинов.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.