Младоженецът Милан Борян без меден месец – на двуразови тренировки с „Лудогорец” в Турция

Вратарят на „Лудогорец” Милан Борян няма да може да кара меден месец. Часове след като канадският национал от хърватски произход се врече във вярност на сексапилната директорка на „Партизан“ – Белград Снежана Филипович, той отпътува лагера на „Лудогорец” в Турция и от утре ще е на двуразови тренировки в първата част от от зимната подготовка на клуба. Сред 250-те гости на сватбата на Борян в сръбската столица бяха и изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев и спортният директор Методи Томанов.
Шампионите са в хотел „Титаник Делукс“ в курорта Белек, където бяха и миналата година по същото време. За днес треньорът Георги Дерменджиев бе предвидил едно занимание, а във вторник и сряда тренировките отново ще бъдат двуразови, съобщиха междувременно от щаба на Орлите.
Към тима вече се пресъедини и Марелиньо, който получи по-дълга почивка заради ангажименти в родината си. Съседи на „Лудогорец“ в „Титаник Делукс“ са „Щутгарт” „Аустрия” – Виена.
Припомняме, че първата контрола на „Лудогорец” в Турция е на 20 януари срещу „Фортуна” – Дюселдорф. Мачът е 16 часа на главния терен в тренировъчния комплекс „Титаник Делукс“.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.