„Хайникен“ прави първото в света селфи от космоса

За да отбележи партньорството си с емблематичния франчайз на Джеймс Бонд, „Хайникен“ представи първото в света селфи от космоса. Така нареченото spyfie („спайфай“) беше снимано на ексклузивно събитие с повече от 200 присъстващи в Хувър Дам, Невада, САЩ.
„Хайникен“ си партнира с иноваторите в създаването на сателитните снимки на Земята – UrtheCast. Те използват своята сателитна камера с висока резолюция, Деймос-2, както и ултра HD видео камерата Ирис, която се намира на Международната космическа станция. Орбитираща 600 км над Земята, камерата Деймос-2 увеличава мащаба към локацията, заснемайки впечатляваща снимка от птичи поглед. След това, чрез камерно предаване, гледката от въздуха е използвана за създаване на снимки в близък план на всеки отделен гост.
Това дава възможност на над 200 ВИП личности, победители в състезания, партньори и медии от цял свят да публикуват в социалните мрежи уникална част от историята.
„Целта на кампанията „Спектър“ е да направим света на Бонд достъпен за всички и се гордеем, че направихме точно това. От предоставянето на ексклузивно, задкулисно съдържание, през рекламата с участието на Даниел Крейг, стартирала най-напред във Facebook, до уникалното по рода си „Spyfie“. /КРОСС/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.