Новият разградски кмет Валентин Василев полага клетва в петък

Областният управител Галина Георгиева насрочи датите и часовете и на останалите пет новоизбрани общински съвети в Лудогорието. В понеделник Георгиева свика сесиите в Лозница, която се провежда в момента и в Цар Калоян – днес, от 14 часа.
Новоизбраният разградски кмет д-р Валентин Василев ще положи клетва в петък, 6 ноември. Тържественото заседание, на което ще положат клетва да работят за доброто на общината и съветниците, и кметовете на съставните на общината села, започва в 10.30 часа.
Сесията на Общинския съвет в Самуил е утре, 4 ноември, от 10.30 часа. Д-р Бейтула Сали ще се закълне за трети пореден път като кмет на общината.
В четвъртък, 5 ноември, учредителните сесии са две – в общини с нови кметове. В 10.30 часа е заседанието на ОбС в Кубрат. С ръка на сърцето клетвените думи там ще изрече новоизбраният градоначалник Бюрхан Исмаилов от местната коалиция „Време за промяна“.
Общинският съвет в Исперих ще се събере за пръв път в 14:00 часа. Клетва там ще положи новият кмет Бейсим Руфад – спечелил вота като независим, подкрепен от партия „Обединена България“.
Последен ще се конституира Общинският съвет в Завет. Тържественото заседание е в петък, 6 ноември, от 14.00 часа. Там кметът Ахтер Велиев ще се закълне за трети път.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.