Утре „Лудогорец” ще играе контрола с лидера в Румъния

Престижен контролен мач уреди „Лудогорец”, съобщи клубният сайт. Шампионът на България ще премери сили с лидера в румънското първенство „Астра” – Гюргево. Двубоят е утре от 18,00 ч. на стадион „Лудогорец Арена“. Тази събота и неделя няма да има мачове от „А“ група заради предстоящите квалификации на българския национален отбор за „Евро 2016” с Хърватия на 10 октомври и Азербайджан на 13 октомври.
Билети за срещата „Лудогорец” – „Астра” се продават на клубната база. В деня на мача след 16,00 ч. ще работят и касите на стадиона.
Цените са: 8 лева на централната трибуна и 4 лева – за всички останали сектори.
Абонаментните карти за сезон 2015/2016 г. ще важат за мача.
„Астра” е един от най-прогресиращите отбори в Румъния. В момента отборът, воден от треньора Мариус Шумудица, е на върха в класирането на две точки пред „Стяуа” – Букурещ и на четири пред третия „Виторул” – Констанца. През лятото „Астра” стигна до плеофа в Лига Европа, отстранявайки последователно шотландския „Инверс Каледониън Тисъл” и английския „Уест Хем”. В последния сблъсък преди групите „Астра” направи забележителен обрат в първия мач срещу холандския „АЗ Алкмаар” в Гюргево от 0:2 до 3:2, но загуби реванша с 0:2.
През миналия сезон „Астра” спечели Суперкупата на Румъния, а година по-рано – Купата на страната.
„Астра” е петият румънски отбор, който ще гостува на „Лудогорец” в Разград. През последните три години Орлите направиха спаринги срещу „Стяуа”, „Динамо” – Букурещ, „Рапид” – Букурещ и „Петролул” -Плоещ.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.