Мая Бежанска се развихри на сцената в Кубрат

В големия салон на читалището в Кубрат гостува Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ от Шумен. Той представи комедията „Отворена брачна двойка“ от Дарио Фо и Франка Раме. Постановката е дело на Андрей Калудов,сценографията на Диляна Асенова, танците и пластиката на Ани Митева и музиката и изпълнението на песента на Дони.
На сцената се развихри известната артистка Мая Бежанска, заедно с колегите си Пьотр Кшемински и Димитър Атанасов. Техните изпълнения и превъплъщения бяха посрещнати с много непринуден смях и бурни аплодисменти от многобройната кубратска публика.
След края на постановката се състоя среща на тримата артисти с членове на кубратския хумористичен клуб „Жарава“ и други техни почитатели. Гостите бяха запознати с културния живот в града, с двете национални прояви, провеждани в него – конкурсите „Медни гласчета“ под патронажа на Лили Иванова и за хумор и сатира, и с дейността на клуб „Жарава“. Те записаха своите пожелания в летописната книга на читалището и обещаха при друга възможност, отново да посетят Кубрат.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.