Четирима учители получиха почетното отличие „Неофит Рилски“

Четирима учители от Разградска област получиха днес почетното отличие „Неофит Рилски“ на Министерството на образованието и науката.Церемонията в навечерието на 24 май – Ден на българската просвета и култура и славянската писменост бе в Дома на учителя. Наградите връчи началникът на Регионалното управление на образованието Ангел Петков.
Удостоените с отличието за цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищно образование са: Кремена Георгиева – старши учител по професионална подготовка и английски език в ПГТС „Хр.Смирненски“ – Разград, Салиха Али – учител по английски език в ОУ „Хр.Ботев“ – Исперих, Венелин Николов – ръководител на направление „Информационни и комуникационни технологии“ в ОУ „В.Левски“ – Разград и Красимира Колева – старши учител в начален етап в СУ „Хр.Ботев“ – Разград.
С грамоти бяха отличени и директори, учители и ученици от 18 училища в Лудогорието за домакинствата, отличната организацията и постиженията на областни олимпиади и състезания.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.