Цветанов: Моделът ни на работа на избори е успешен, ние сме единствената алтернатива на управлението в смесените райони

Резултатите от местните избори миналата есен категорично доказаха, че  ГЕРБ е единствената алтернатива на управлението в смесените райони. Това каза днес в Разград зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, който анализира вота пред актива, общинските съветници и кметове в Лудогорието. В подкрепа на тезата си Цветанов даде за пример общините Лозница и Самуил, където освен ДПС общински съветници има само ГЕРБ. Освен това партията има ръст и в броя на получените гласове и в останалите общини, и повече общински съветници, и повече кметове на населени места.
IMG_8396 (1296 x 864)Пред всички Цветан Цветанов похвали разградския кмет д-р Валентин Василев като отличен депутат, което сериозно повлияло на кандидатурата му за градоначалник в столицата на Лудогорието. Наистина сме впечатлени от факта, че неколкомесечните ни социологически проучвания за разпознаваемостта на Вальо от съгражданите му, се покри напълно от резултатите в изборния ден, каза Цветанов и благодари на разградчани за гласуваното доверие и шанс д-р Василев и ГЕРБ да разчупят дългогодишния модел на управление в общината.
Малко ни е тъжно за Вальо, че го няма в парламентарната ни група, но това пък е възможност той да се докаже като успешен кмет. Валентин Василев и колегите му депутати Любомир Христов и Дарин Димитров, които вече са кметове съответно на Шумен и Търговище, демонстрирали на останалите що е приятелство и как то може да се използва и в името на голямата политическа цел.
IMG_8398 (1296 x 864)Цветанов обяви, че ГЕРБ е отворена на разговори с всички депутати, а специално контактите с независимия народен представител Гюнай Хюсмен, са дали възможност да се разчупи статуквото в Исперих и в Кубрат, а партията да увеличи значително присъствието си в тези общини. Държа да кажа, че досега Гюнай не е поискал нищо политическо, а неща, свързани само с проблемите на хората и съдействие за тяхното решаване. Такъв диалог ни дава възможност да разгърнем потенциала си в търсенето на обществена подкрепа в следващи парламентарни избори, коментира Цветанов.
След публичната среща, Цветан Цветанов имаше и закрита среща с партийния общински и областен актив, на която са били набелязани и бъдещите действия на ГЕРБ през настоящата – също изборна година.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.