Хеттрик на Кешерю, с гол срещу „Етър“ в игра се завърна и Мисиджан

„Лудогорец“ победи с 4:0 „Етър“ в Разград и вече е с 5 точки пред ЦСКА и „Левски“.
В 26-та минута Орлите поведоха в резултата. Тогава пак Лукоки центрира, само че от фаул. Най-съобразителен в наказателното поле бе Кешерю, който с глава изведе своя тим напред в резултата.
В 50-та минута Марселиньо би фаул под стената, но вратарят на „Етър“ внимаваше. Последва прекрасен пробив на Вандерсон, който премина на парад през защитата на „Етър“, но в последния момент бе спрян от Веско Минев. При последвалия корнер обаче домакините тотално убиха интригата. Вандерсон центрира, Христо Иванов увисна и за Кешерю бе детска игра отблизо да отбележи с десния крак. Малко по-късно румънецът можеше да реализира хеттрик, но би неточно след хубаво подаване на Вандерсон.
В 65-та минута в игра за „Лудогорец“ се завърна Върджил Мисиджан. Той поднови договора си с клуба и записа първи мач от 9 септември (4:0 над „Славия“). Секунди след влизането си, холандецът вкара фамозен гол. Той получи далечен пас от Натанаел, овладя майсторски топката, обърна се и с премерен изстрел я прати в мрежата на Христо Иванов – 3:0.
В 85-та минута Кешерю оформи своя хеттрик. Дяков намери чудесно Мсиджан в наказателното поле, той стреля силно, Христо Иванов отрази слабо и от близо румънецът с глава сътвори перфектния си хеттрик – голове с ляв, десен крак и глава.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.