Фотоконкурс за усмивката

Фотоконкурс за усмивката организира Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към община Разград по повод Деня на усмивката – 6 ноември.
Участниците – ученици от V до XII клас, разделени в две възрастови групи, трябва представят свои фотографии на тема „Усмивката променя света“.
Ако на фотографията има заснети хора, организаторите приемат акта на изпращането и като декларация на участника, че те са съгласни на публикации с тяхното изображение за популяризиране на конкурса.
Фотографиите да бъдат във формат 15/21 см. и в електронен вид на резолюция
6 мегапиксела. Не се допускат фотоколажи; снимки, ретуширани дигитално, с надписи и защитни знаци, с рамки и дати.
Допускат се до 4 цветни или черно-бели снимки от всеки участник. Не се допускат групови участия.
2.5. Всяка фотография трябва да е придружена със следната информация: наименование на снимката, трите имена на автора, клас, e-mail на автора, телефон за връзка.
Срокът за изпращане е до 3 ноември 2017 г. на okbppmn_rz_1@abv.bg и в Местната комисия за БППМН.
Победителите ще бъдат определени след решение на жури, съставено от професионални фотографи и художници. Най-добрите фотографии във всяка възрастова група ще бъдат показани в изложба по случай Международния ден на толерантността – 16 ноември. Първите три места във всяка възрастова група ще получат грамоти и парични награди.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.