Фирма „H2O 2012“ се захвана с почистването на отводнителните шахти по улиците на Разград

След последните проливни дъждове Община Разград набеляза проблемните отводнителни шахти по улиците на града и нае за почистването им най-добрата в Североизточна България специализирана за подобни дейности фирма „H2O 2012“ ЕООД.
Днес работниците и специалистите на Деан Дацев се захванаха с оттоците първо зад Музикалния дом, а веднага след това – с тези, около кръговото кръстовище.
Работата ще продължи по всичките 21 проблемни шахти. Продължават и проверки на сигнали на граждани за още проблемни зони, на които е затруднено отводняването на улици. Очаква се броят на оттоците, които ще бъдат почистени, да достигне до 30.
Фирма „H2O 2012“ ЕООД се появява преди седем години, когато Деан Дацев сбъдва мечтата си да има бизнес в сферата на услугите. Първо се захваща с почистване на септични ями и канални шахти. За много кратко време фирмата се налага като най-добрата в сферата си на дейност в целия Североизток. Разполага с модерни оборудвани по последна дума на техниката камиони за поддържане на канализационни системи с камери за видео заснемане на тръби, канали и канализационни системи с отлично качество и резолюция. „H2O 2012“ работи с целогодишни договори за поддръжка на канализациите на фирми на: „Биовет“ „Амилум България“, „Каолин“, „Хан Аспарух“, „Хойер България“, МАТ… А вече и със снегопочистването на териториите на тези фирми.
От есента на миналата година фирмата „H2O 2012“ е много популярна и като спасител на изпаднали в беда камиони и автобуси на пътя с уникален камион, специално произведен и оборудван за подобни акции. Цветната машина може да бъде видяна и зиме, и лете в различни точки на страната да измъква от дерета и сокаци обърнати тежковози.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.