Феновете решиха: най-добър в „Лудогорец” е Марселиньо, най-перспективен – Венци Керчев

Феновете на „Лудогоред” от страната и целия свят определиха с онлайн гласуване носителите на наградата за най-добър играч и най-перспективен играч в любимия отбор за 2015 година.
Резултатите от анкетата, организирана от www.ludogorec.net, съвместно с фен клубовете на българския шампион, са безапелационни: най-добър в „Лудогорец” е Марселиньо, най-перспективен – 19-годишният талант Венцислав Керчев.
IMG_7494 (1296 x 864)Двамата призьори получиха купите си в присъствието на всичките си съотборници, треньора Георги Дерменджиев, и изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев.
Няколко минути минаха преди Венци да благодари на ръководството на клуба и на останалите в отбора, с чиято подкрепа той стига до наградата. А не можеше да вземе думата заради бурните аплодисменти, насърчителни подвиквания и поздрави от всички в залата.
Марселиньо съвсем не изглеждаше изненадан от признанието и с удоволствие позира пред фотоапаратите за обща снимка с талантливия си млад съотборник.
След което всички заедно се втурнаха по зеления терен в поредната си тренировка преди утрешния мач с „Черно море” във Варна.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.