Турнири по волейбол „Българи юнаци“ в Разград, сред наградите са и билети за мачовете на националния отбор във Варна

България и БФВ са домакини /заедно с Италия/ на Световното първенство по волейбол за мъже.

В тази връзка, Волейболен клуб „Лудогорец“ – Разград организира турнири по волейбол под надслов „Българи юнаци“, подкрепени от БФВ и кмета на Разград д-р Валентин Василев, съобщиха организаторите.
А с участието си обичащите този красив спорт ще засвидетелстват подкрепа за успех на момчетата на Пламен Константинов от националния отбор, които ще играят в Двореца на културата и спорта в град Варна.
Турнирите ще се състоят в спортната зала на ОУ „Васил Левски“ и НПТГ „Шандор Петьофи“, а отборите се сформират на свободен принцип: по приятелство, по полове и възрасти, смесени: момичета и момчета, юноши и девойки, мъже-жени, родители с деца и др.
Всички желаещи да се включат в инициативата и тези, които ще ги подкрепят, трябва да бъдат в спортната зала на ОУ „Васил Левски“ в 12:00 ч. в понеделник /10 септември 2018г./ за детайлизиране на турнирите и за откриване на надпреварата. Само срещите за за мъже и жени ще са от 18:00 ч, след работно време. Още в началото всички участници ще получат стикер на Купата, която ще се връчи на Световния шампион. Припомняме, че Разград бе един от малкото градове, където тя гостува. Ще бъде разиграна и томбола с тениски с емблемата на световното първенство и билети за оставащите мачове на националите във Варна: на 13.09.2018 г. четвъртък/ с Иран от 20:30 ч., на 14.09. /петък/ от 20:30 ч. с Пуерто Рико, на 16.09. /неделя/ от 20:30 ч. с Куба и на 18.09. /вторник/ от 20:30 ч.- с Полша.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.