Трима погледнаха към кметския стол в Гецово, очаква се четвърти

Три са вече официалните заявки на политическите сили за техен кмет на село Гецово. Преди малко документи за регистрация в Общинската избирателна комисия в Разград е внесла партия „Българска нова демокрация”, представлявана тук от Теодор Ролев. По информация на e-Razgrad.bg кандидатът на партията е Генади Гатев, който бе кандидат за първенец на селото и на редовните избори от името на Реформаторския блок.
Вчера свои регистрации за участие в частичните избори в Гецово на 30 април направиха ГЕРБ и БСП. Двете партии официално обявиха своите кандидати за кмет още преди месец.
Мария Иванова е номинацията на ГЕРБ. Беше секретар на кметството, а след отстраняването на досегашния кмет Пламен Пантилеев заради влязла в сила присъда, временно изпълняваща длъжността.
Росица Славова е кандидатурата на БСП. Експерт в НОИ.
По още неофициална информация, в кандидаткметската надпревара ще се пусне и Емил Гиздов от коалиция „Обединени патриоти“. Гиздов е управител е на „Водоснабдяване – с. Раковски“ ООД.
Регистрациите на партиите и коалициите за участие в частичните избори на кмет в Гецово могат да се правят в Общинската избирателна комисия до 17 часа утре.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.