Талантите от „Феникс“ достигнаха до полуфиналите на турнир в Бургас

Танцова формация „Феникс“ към Центъра за работа с деца в Разград достигна до полуфинал на националния брейк-денс турнир „Battle time“ – Бургас. Формацията се представи с две „creaw“ от по 7 човека. Отборите бяха от подрастващата група на „Феникс“ и едно „creaw“ от голямата група.
Малките се състезаваха само в хореографиите „show keys“, като за тях това беше първо по вида си състезание. Големите също взеха участие в „show keys“, а по-рано през деня участваха в батълите с директни елиминации и стигнаха до полуфинал, където отстъпиха на действащите световни шампиони от Бургас „The next crew“. В състезанието взеха участие „крютата“ от София, Перник, Плевен, Пловдив и Бургас.
„Феникс“ взеха участие в турнира по покана на треньора на „The next crew“ Христо Андонов /Ицо Черния/. Съдии на турнира бяха Петър Атанасов „Jam Rock“, Валентина Нагата „Ramos“, „B-Gir Val“ от Франция и Пауло Нунес от Холандия. Гости на събитието бяха Реми Тоин „B-Girl Qeen Mary“ и „Real Trols“.
За „Феникс“ предстоят още две тежки състезания, „Магията на танца“ в Шумен и София „Dance Fest“.
Ръководителите на групата Ирина Стоянова и хореографът Иван Стоянов благодарят на на родителите и децата за подкрепата, постоянството и добрата им работа.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.