Спортисти „нахлуха“ днес с купите на победители на тържеството за рождения ден на Природо-математическата гимназия в Разград

Спортисти изненадаха днес директора на Природо-математическата гимназия „Акад. Никола Обрешков“ по време на тържеството за 46-рожден ден на елитното разградско училище.

Мануел Василев тъкмо бе завършил празничното си слово, в което обеща на всички в залата на Стария театър една различна нова учебна година, когато всички ще учат в една смяна в новия дом на гимназията и ще е по-леко на влюбените – да не се чакат след училище, когато в залата със скандирания „ПМГ!, ПМГ!“ влязоха победителите в областните ученически игри и му връчиха купите на победителите. След ефекта на „живото предаване“, тържеството продължи с връчване на наградите на отличените в традиционния турнир „Обрешков“ и концерт на таланти от гимназията.
А преди това, празникът започна с приветствие на областния управител Гюнай Хюсмен към гимназистите и апел към тях да учат здраво, за да израснат богати и достойни българи и бъдат част от по-доброто бъдеще на страната.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.