Социалните услуги от Разград – с награди от конкурс за творчески изяви на хора с ментални увреждания

Престижни награди спечелиха потребители на социални услуги от Дневния център за пълнолетни лица с увреждания „Подай ръка“ и Дневния център за деца и младежи с увреждания – Разград, както и от Комплекса за социални услуги за пълнолетни лица с увреждания – с. Просторно на XI конкурс в Приморско за творчески изяви за хора с ментални увреждания „Неоткрити, красиви надежди“, организиран от сдружение „Сияйна зора“ – Шумен.
Всяка социална услуга участва с музикално-артистична програма. В различни категории с Първа награда бе удостоен Дневният център за деца и младежи с увреждания, Втора награда бе присъдена на Комплекса за социални услуги за пълнолетни лица с увреждания – Просторно.
Приз за устрема на вътрешната сила създаваща несломимост на човешки дух получи Еля Раджебова, коята е родена без крайници.
Децата от Разград бяха с народни носии, осигурени от Капанския ансамбъл – Разград. А ръководителката на групата по танци „Хорце“ Красимира Иванова получи грамоти за всеотдайност и специална награда за поощряване развитието на таланти при хора с ментални увреждания.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.