Сидеров: Сдобрете се, за всеки има по една митници и по един обществен договор

„Стойте си там, подкрепяйте си стабилното и успешно управление, защото до по-стабилно и успешно няма да се домогнете“, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в декларация за началото на новата парламентарна сесия, ден след като АБВ обяви, че оттегля подкрепата си за кабинета, а премиерът и ГЕРБ не се разбраха с патриотите за Изборния кодекс.
„Малко да отсъствам и започвате да се карате и да бутате управлението. Недейте така, това са безсмислени действия“, каза Сидеров, който от месеци не е идвал в парламента.
Как ще сваляте едно правителство, за което толкова пари бяха хвърлени. Това бяха млади, умни, красиви, ранобудни с павета в ръка и всичко това да го хвърлим на вятъра. Не може така! – обърна се той към АБВ.
Сидеров заяви, че е дошъл с неприязън в парламента, защото сграда е върху турски гробища, за да призове АБВ да се вразумят и да не бутат управлението.
„Само си спомнете г-н Сорос колко пари даде, да не ги бере по клоните, изкарва ги с тежък труд и пот на челото, даде толкова милиони за Софийския майдан… Толкова ангажименти имаше, толкова протестни мрежи се организираха, толкова вувузели… И сега това да падне, за да отидем какво към нестабилност… Я си помислете, съуправляващите, започнали сте сделки, да ги зарежете и да дойде някой… Затова вземете се сдобрете, разберете се, виждам, че натам отиват нещата – за всеки има по една митница, по един обществен договор. Искате да изплашите премиера, но най-много да го изнервите и да ви прати на предсрочни избори… ще оставите цели семейства, които сте назначили, без работа, чистичките ви ще уволнят…“, каза още Сидеров.
Лидерът на „Атака“ се обърна и към Патриотичния фронт, „мераклиите да изчегъртат ДПС“, и им каза, че с предложенията си за гласуването в чужбина само заздравяват ДПС, защото ги мобилизират 100%. Изборите ще се проведат от край до край и с пълно участие в Турция, доабви той.
Стойте, си довършете си работата и без друго на България й остават още малко години, после няма да има нужда от Изборен кодекс, щото валиите ги назначава султанът, не се избират, каза още Сидеров. Започнали сте едно дело за довършване на мандата и на България, довършете ги, завърши изказването си лидерът на „Атака“.
Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.