Сградна инсталация за отопление на газ безплатно? Възможно е. Предложението е на фирма „Газмонтаж инженеринг“

Сградна инсталация за отопление на газ безплатно? Звучи невероятно, но е съвсем реално. Услугата предлага лидерът в изграждането на отоплителни инсталации в Лудогорието – разградската фирма „Газмонтаж инженеринг“.

Тя изгражда за своя сметка сградните инсталации в жилищни кооперации и входове на блокове. Достатъчно е там да има само един желаещ да газифицира апартамента си.
Инсталация на газ за отопление на апартамент струва около 3500 лева, според големината на жилището. Толкова струва и изграждането на сградната инсталация, което – почти като правило – отказва първия желаещ за модерно и екологично отопление на дома си. „Газмонтаж инженеринг“ поема този разход, а всеки следващ плаща еднократно такса „включване“ от само 250 лева.„Газмонтаж инженеринг Рз“ е оторизирана и има всички нужни сертификати за работа по проекта DESIREE GAS на Министерството на енергетиката в рамките на Националната програма за ускорено газифициране, който е удължен до края на 2020 година. А за изграждане на отоплителни инсталации на природен газ за битови абонати отстъпката е вече с 30% от цената.За да влязат специалистите на фирмата в определен жилищен вход, е необходимо само нотариално заверено решение на Общото събрание на етажната собственост. проект Подробности могат да бъдат открити на рекламния банер на фирмата /вдясно от този текст/, на сайта на „Газмонтаж инженеринг” http://gmengeneering.com/.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.