Работилница за малки и големи отваря врати в Разград

Художничката –приложничка Цвети Терзиева организира от тази сряда, всяка сряда, работилничка за малкки и големи. Работилницата ще се нарича „АРТ Релакс“и ще намира в Разградската библиотека. Идеята си Цвети обяснява в поканата да се включим така: „Нека всеки си носи материалите и твори своето изкуство. Идеята е да релаксира със своето хоби, защото творенето лекува, успокоява и зарежда. И същевременно да обменим опит“. Участието в работилцата е безплатно.
Пред дошлите ще бъдат преставени декорация, декупаж, художествени плетива, бижута, картини, картички, квилинг, методи за изработване на арт предмети с природни материали.
Работилницата ще отвори за пръв врати тази сряда точно в 17 часа в детския отдел на библиотеката на ул. „Грънчарска“ N3.
Припомняме, че Цвети Терзиева вече подреди няколко авторски изложби базар в навечерието на големи християнски празници, на които показваше и даваше възможност на всеки да отнесе за себе си, за приятели или близък интересен, уникален подарък, свързан с празника, на наистина символични цени.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.