Първа среща на новия областен управител с директорите на държавните институции и фирми в Лудогорието

Днес новият областен управител Гюнай Хюсмен проведе първата си работна среща директорите на 30-те държавни институции и фирми в Лудогорието.
Всички те накратко представиха себе си, структурата и числеността на персонала в ръководеното от тях държавно звено.
От своя страна пък Гюнай Хюсмен очерта своите приоритети в предстоящата му дейност като областен управител, като подчерта, че освен задълженията си да осъществява държавното управление в региона, основен акцент в работата му ще бъде ускоряването на социално-икономическото развитие на областта.
Като една от основните си задачи, той подчерта подобряването на пътната инфраструктура в областта.
Областният управител заяви, че ще очаква активност и инициативност от страна на всички ръководители на институции и екипна работа в дейностите за развитието на областта, като ги увери, че в този процес ще могат да разчитат на неговата подкрепа.
Една основните задачи на първо време от всички институции е да предприемат мерки за по-добро административно обслужване на гражданите и бизнеса, обяви Г.Хюсмен. Всички те имат право на качествено обслужване, което да им се предоставя с дължимото внимание и уважение, категоричен е областният управител.
В края срещата Гюнай Хюсмен заяви, че ще очаква две седмици ръководителите на институциите да му представят своите актуални задачи и потребности от подкрепа.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.