Проф. Любомир ХАЛАЧЕВ: Ние с Ивайло Калфин отиваме на балотаж, въпросът е коя ще е другата двойка

„Във все повече анализи по медиите се акцентира върху това, че на предстоящите президентски избори изненадата ще е Ивайло Калфин. Изненада за кого? За тези, които не го познават. Защото за останалите е сигурно, че ние с Ивайло Калфин отиваме на балотаж, въпросът е коя ще е другата двойка.“ Това заяви днес в Разград кандидатът за вицепрезидент на коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“ проф. Любомир ХАЛАЧЕВ.
„Президентската институция изисква особени качества. Ивайло Калфин е най-добре подготвеният кандидат от всички кандидати за президент, той е изключително подготвен политик, отличен дипломат, икономист, говори перфектно пет езика. И, забележете, това никой не го отрича“, мотивира се проф. Халачев.
Кандидатът за вицепрезидент е впечатлен, че в тази кампания /за добро/ отсъства черната мътилка. „Кандидатите се държат прилично. От нас с Ивайло Калфин никой няма да чуе лоша дума за опонентите ни, а само анализ на това, доколко подготвени са президентството“, каза още проф. Халачев.IMG_6945
На стилен коктейл, пред съмишленици и симпатизанти в Разград, той специално изтъкна предимствата на кандидат-президентската двойка Калфин-Халачев. И още: „И останалите кандидати се отърсиха от мита, че балотажът е предизвестен. Макар и да не им се говори за политика, хората виждат и разбират ситуацията в страната. И ще гласуват! Според мен резултата ще определят точно хората, които сега мълчат, но мислят и знаят за кого ще гласуват. Аз изобщо не се съмнявам, че изборът ще бъде за достойния за поста президент. А той се казва Ивайло Калфин“, категоричен бе проф. Любомир Халачев.
По-рано днес кандидат за вицепрезидент на коалиция „Калфин-президент“ се срещна и с привърженици и симпатизанти в Кубратска община.

Избори 2016
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.