По сигнали на граждани Общината извърши няколко неотложни ремонта 

Община Разград реагира на влошеното състояние на алеите в ДГ „В.Левски“ по сигнал на директорката, след което алеите в детското заведение бяха асфалтирани и теренът превърнат в безопасно място, на което малчуганите от градината да играят, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.
Още няколко неотложни ремонти извършиха общинските звена.
„Паркстрой“ почисти превърнатия в сметище подлез до Бюрото по труда, а фирма „А.С.А.“ изхвърли събрания боклук. Сигналът за нерегламентирано сметище бе подаден в интернет и няколко медии.
IMG_1700 (623 x 467)

От служители на общинското предприятие „Ремонтстрой“ е заравнен и засипан с чакъл черен път, който не е част от общинската пътна мрежа, но по молба на живеещи във вилите на Стражецки лозя /срещу Подстанция-Разград/ по време на приемна с граждани, кметът д-р Валентин Василев пое ангажимент да направи проходимостта по-добра, тъй като там живеят десетки жители. Неравностите по черния път възпрепятстваха придвижването на автомобили и ограничаваха достъпа на специализирани такива при нужда, посочиха живеещи в района. Гражданите аргументираха молбата си и с това, че в някои от вилите семействата са с малки деца.
На този етап е възстановена и част от оградата на Градски парк, в южната му част, за която също постъпиха сигнали, че на места е срутена. Проблемните участъци са ремонтирани.
IMG_1703 (623 x 467)

Участък от пътя към Пчелина, който е успореден на велоалеята, е почистен от растителност от служители на „Паркстрой“. Предстои да се обработи с техника, за да може да стане достъпен за пчеларите път, който ще ползват, без да се налага да преминават през мястото, което се ползва от колоездачите.
Служители на „Паркстрой“ в момента фрезоват стари дънери, а на тяхно място ще бъдат засадени млади дръвчета, уточняват още от администрацията.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.