Ползотворна и успешна 2018-та отчетоха кметът д-р Валентин Василев и екипът му

Кметът на Разград д-р Валентин Василев, заместниците му Галина Георгиева и Ердинч Хасанов и председателят на ОбС Надежда Радославова се срещнаха днес с журналисти и отчетоха 2018 година като успешна и ползотворна за общинската администрация.
Градоначалникът благодари на представителите на медиите за съвместната работа през годината и пожела за 2019-та: „По-често да се виждаме, по-често да ни питате и ние по-често да ви отговаряме“. Кметът изрази надежда, че разчита на безпристрастността на медиите, да отразяват истината и да филтрират фалшивите новини.
На срещата днес стана ясно, че утре вероятно ще започне сключването на договори за ремонта на детските градини, тъй като тъкмо днес изтича последният срок за обжалване на обществената поръчка за изпълнител.

„Ремонтът на ул. „Странджа“ е непосилен за общинския бюджет, затова ще се търси целево финансиране от централния бюджет. Обществената поръчка е в ход и в началото на 2019 година ще бъде избран изпълнител“, каза д-р Василев. В идейния проект Т-образното кръстовище до „Билла“ остава, ще се регулира със светофар.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.