Пияни зад волана

На седми август 2015 г. около 22.35 ч. до комплекс „Пътконсулт“ край Разград 28-годишният, управлявайки мотоциклет „Сузуки“, при движение с несъобразена с пътните условия скорост, на лява крива губи контрол над мотора и се блъска в пътен знак. При извършената проверка е установено, че водачът управлява след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 0.90 промила и не притежава категория за управление на мотор.
На девети август 2015г. около 20.30 часа в Сеслав В.А., на 65 години, управлявайки лек автомобил „Фиат Браво“ на хоризонтална права, губи контрол над автомобила и се блъска в паркиралия на пътното платно по посока на движението лек автомобил „Пежо“. При проверката е установено, че водачът на фиата управлява след употреба на алкохол 1,80 промила.
Пак на девети август 2015 г. в 22.50 ч. в Лозница при извършена полицейска проверка на лек автомобил „Опел“ е установено, че 29-годишният водач управлява след употреба на алкохол с концентрация в кръвта 1.29 промила и без да притежава свидетелство за управление на МПС.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.