Пауло АУТОРИ: Сега е моментът да докажем, че сме конкурентен отбор

„Ние тук обичаме атаките. Аз също.“ Така специалистът повдигна мъничко завесата пред тактиката за утрешния мач

„Да си фаворит в определен мач означава да имаш традиции, но и да използваш момента. „Лудогоре“ се изправя срещу отбор с традиции. Сега е моментът да докажем, че ние сме конкурентен отбор“. Това каза на пресконференцията днес главният мениджър на Орлите преди утрешния домакински мач срещу германския „Байер“ – Леверкузен на стадион „Лудогорец Арена“ от груповата фаза на Лига Европа.
Отборът ще излезе с настроените на терена, пред абсолютно пълен стадион. „Ще бъде истинско удоволствие в такава обстановка да покажем добър футбол. А лично аз желая победа в първия мач срещу „Байер“, сподели очакванията си специалистът.
„Няма нищо срамно в мача да защитаваш собствената си врата, но и не е нормално целият мач да бъде само от атаки. Майсторлъкът е в баланса. Но ние тук обичаме атаките. Аз също.“, отговори на въпрос за постройката на срещата утре вечер Аутори.
На пресконференцията стана ясно, че всички в групата на „Лудогорец“ са в много добра форма и са много мотивирани за мача.

Светослав ДЯКОВ: Чакаме такава вечер – за среща със силен отбор

Познаваме европейския футбол. Към „Байер“ изпитваме респект, но без прашинка страх. Ще бъдем на терена с желание за победа.
Чакаме такава вечер, за среща със силен отбор пред наша публика и невероятната атмосфера на „Лудогорец арена“. Сигурен съм в подкрепата и очаквам много добър за нас резултат. Имаме сили за голям мач“, каза капитанът на разградчани.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.