Отборът на Районното в Разград спечели турнира по футбол за празника на МВР

С турнир по футбол на малки врати полицейските служители продължиха изявите по повод Професионалния празник на МВР – 5 юли, съобщиха от пресцентъра на Областната

дирекция на ведомството. Домакин на проявата бе ПФК „Лудогорец” . Срещите се играха на спортния терен в „Гнездо на орли” на принципа две полувремена по 15 минути. В надпреварата се включиха шест отбора. Свои тимове изпратиха РУ – Разград, РУ-Лозница, ОУПБЗН – Разград, РУ – Исперих, РУ-Кубрат и ОДМВР – Разград.

Отборите играха, разделени в две групи по три тима всеки срещу всеки. В „А” група с две победи и общо 8 вкарани гола първи се класира отборът на ОУПБЗН – Разград. Последваха го служителите на Районно управление – Исперих, които имаха една победа и една загуба. В „Б” група първенец след срещите се оказа отборът на РУ-Разград с две победи и осем вкарани гола. След него се класира тимът на Дирекцията с една победа и една загуба.

На финала останаха четири отбора – за първо място се бориха отборите на РУ-Разград и ОУПБЗН, а за трето – РУ-Исперих и Дирекцията. В крайното класиране четвърти остана отборът на Исперих, трето място спечели отборът на ОДМВР – Разград. След оспорвана надпревара между отборите на РУ-Разград и ОУПБЗН полицейските служители се наложиха с 4:1. Така шампионската купа грабна тимът на РУ-Разград, а второ място завоюва отборът на огнеборците. За състезателите на първо, второ и трето място бяха подсигурени купи от Спортен клуб „Хан Аспарух”. Наградите връчи заместник директорът на ОДМВР-Разград комисар Константин Костов.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.