Озаптване на автоджигитите поискаха жители на Киченица от депутата Михаил Тодоров

Жителите на Киченица поискали от народния представите от ГЕРБ Михаил Тодоров помощ за озаптване на автоджигитите, които нерядко прелитат през селото с над 100 км в час, в резултат на което в селото вече има смъртни случаи, съобщи в профила си във Фейсбук депутатът след изнесената си приемна в селото.
Това лято, макар и временно, през центъра на Киченица преминава потокът от тежкотоварни автомобили по пътя Разград-Сеново-Русе, заради ремонта на моста до Писанец. Кметът на Киченица Дамян Йосифов уверил хората в приемната, че до няколко дни пътят ще бъде инспектиран от специално сформирана комисия, която ще прецени какви мерки да бъдат предприети за обезопасяването на отсечката.
Друг основен проблем за хората в Киченица, че в селото няма лекар и за всеки случай се търси превоз до Разград. Според кмета след специализиран оглед и комисия е установено, че са необходими 9000 лева за поправяне на покрива и сервизните помещения. Хората поискали помощ за осигуряването на средствата за ремонта и за намирането на медицинско лице, което да обслужва селото.
На срещата станало дума за още нужни в селото неща: детска площадка, беседка, освежаване и климатизиране на ритуалната зала.
Михаил Тодоров обещал всички поставени проблеми още днес да бъдат представени пред кмета на община Разград д-р Валентин Василев.
Заедно с народния представител в приемната в Киченица са били и общински съветници от групата на ГЕРБ-Разград.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.