Общинският съвет на ДПС Лозница предлага досегашния зам.-кмет Гьокчен Ахмед за временно изпълняващ длъжността кмет на Лозница

На свое извънредно разширено заседание късно снощи Общински съвет на ДПС – Лозница единодушно реши да предложи досегашния заместник кмет Гьокчен Ахмед за временно изпълняващ длъжността кмет на община Лозница, до провеждането на извънредните избори за кмет на общината. Заседанието на Общинския съвет на Община Лозница, където трябва да бъде взето решението за това, е днес от 9.00 часа
На снощното събрание на ДПС присъстваха председателят на Областния съвет на ДПС – Разград Севгин Шюкри, народните представители Ихсан Халилов и заместник председателят на партията Ахмед Ахмедов, кметът на Община Кубрат Алкин Неби, кметът на Община Цар Калоян Дауд Аляоглу, членове на Областния съвет и Общинския съвет на партията и много гости.
След като откри заседанието, председателят на Общинския съвет Ибрахим Ахмедов даде думата на народните представители, които искрено благодариха на досегашния кмет на общината Айхан Хашимов за успешното управление и за това, което е направил в рамките на почти четири мандата за общината и за хората, живеещи в него.
Зам.-председателят на партията Ахмед Ахмедов каза, че въпреки случващото се в общината, вярва и е убеден, че на предсрочните избори кандидатът на ДПС ще спечели изборите с 80% , защото всички членове на партията са единни и не биха допуснали никой да ги раздели. Ахмед Ахмедов съобщи на присъстващите, че от тук нататък назначава Айхан Хашимов за свой съветник към организационния отдел на Централното ръководство на ДПС.
Снощното заседание на ОбС на ДПС започна с едноминутно мълчание в памет на починалия общински съветник в Лозница Фехми Дахил Осман. Мъжът е брат на бившия кмет на Лозница Вехби Османлъ.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.