Областният информационен център – отново етап от Маратона на четенето

За трети пореден път Областният информационен център – Разград се включи в националната кампания „Маратон на четенето” и „Походът на книгите”, инициатива на Българската библиотечно-информационна асоциация (ББИА) и Асоциацията „Българска книга”.
В състоялото се в офиса на Центъра четене участваха библиотекари от Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев”, местните автори Дулинко Дулев, Деница Дилова и Грациела Ранкова, експерти от общинската администрация, общественици и екипът на ОИЦ.
Всеки прочете откъс от своя любима книга и разказа историята, поради която се е впечатлил от нея. Обменени бяха мнения и препоръки за книги, а разградските творци споделиха бъдещите си планове. Представени бяха произведения на класици, съвременни автори, утвърдени и млади български поети и белетристи, както и авторски текстове на присъстващите.
Всички участници получиха грамоти от Регионалната библиотека за участието си в инициативата и рекламно-информационни материали на ОИЦ-Разград и мрежата от 28 информационни центъра в България.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.