Нешка Робева и Влади Въргала забъркват летен коктейл в Разград

В разгара на лятото и безпощадното слънце Нешка Робева и Влади Въргала ще ни „забъркат“ летен коктейл от сатира и танци в спектакъла си „Разбъркай го – да се оправи“ на 14 юли от 19.00 ч. в залата на Общинския културен център – Разград.
„Разбъркай го – да се оправи“ е увлекателен комедиен спектакъл, който представя сатирично-драматичен микс от комични ситуации, блестящо хореографско майсторство с акцент към най-актуалните любовни теми в съвременното общество, защото съчетава в себе си неща, все интересни и близки до човека. Има сатира, има танци, има и сюжет, изпълнен с вечните житейски въпроси: Всичко е пари или всичко е любов?
neska 1Историята е динамична и нестандартна, като сменя ролите на двата пола и превръща мъжете в жени. Режисурата е на Влади Въргала, а хореографията на Нешка Робева – невероятна творческа комбинация, обещаваща завладяващ спектакъл.
Ако искате да видите една приказка за любовта, която задава актуални за днешното време въпроси като дали любовта или парите са по-силни… и искате свежа глътка изкуство след жаркия ден, може да си закупите билети от касата на ОбКЦ – Разград. Те вече са в продажба и са на цени от 10 и 12 лв.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.