Над 30 зрелищни суперколи показват във Велинград

Повече от 30 впечатляващи суперавтомобила ще може да се видят днес във Велинград, който е една от дестинациите в есенното Премиум Рали София-Свети Влас „Go To Drive Edition“. Градът е избран за церемонията по награждаването на победителите, която ще се проведе от 14 часа в центъра.
Състезанието на четири колела съчетава представянето на мощни коли с опознаването на различни кътчета от България. За публиката една от атракциите е да види на една място легендарни машини, сред които представители на Ferrari – GTB Fiorano, Ferrari 458 Italia Spyder, Benley Continental GT S, Porsche Turbo S Tech Art, Lotus Exige Cup R, Dodge Viper, Chevy Corvette C06, Chevrolet Camaro SS, както и бегачки от немската тройка, като AMG дивизята – CL63, SL55, S63, BMW 7 Mansory, BMW 6GT, а от AUDI ще присъстват няколко версии на RS и S сериите. Организаторите издават, че се очаква да участват автомобили, които са лимитирана серия и едни от първите за Европа.
По време на награждаването ще се проведе и последното изпитание за участниците, а именно „Най-добра генерация“, което ще покаже кой от суперавтомобилите притежава най-добър звук. Всичко това гарантира атрактивно шоу за зрителите и незабравими емоции за участниците в „GO TO Drive Edition“

Програмата и изпитанията се изготвят със съдействието на професионални автомобилни състезатели и съдии. Автомобилните им кариери включват отличия като Победи в Европейския и Българския Рали Шампионати, гарантирайки перфектната спортна атмосфера на събитието.
Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.