Наградиха победителите в Областната учителска спартакиада

Областният управител Гюнай Хюсмен връчи част от наградите на победителите в юбилейното 30-то издание на Областната учителска спартакиада.
Състезанието се организира от РУО на МОН – Разград с партньорството на Областен клуб „Спорт в училище”-Разград и съдействието на съдийските колегии от спортовете, включени в спартакиадата и училищата, предоставили базите си: НПТГ „Шандор Петьофи”, ОУ „Васил Левски” и УСШ „Руси Бухтев”. Сред спонсорите на надпреварата за пръв път бе областният управител Гюнай Хюсмен, който осигури купите за победителите и класираните на второ място. Останалите спонсори бяха: СБУ – Разград, ОбКС на СБУ – Исперих, ОКС на НУС към КНСБ, РСО към КТ „Подкрепа”, Сдружение за учителска взаимопомощ, Спортен магазин „Силвена”, ресторант „Лес”.
58 отбора в 6 вида спорт участваха от 23 до 26 април в спартакиадата. Церемонията по награждаването снощи бе открита от спортния експерт в РУО на МОН – Разград Николай Миланов, приветствие към участниците отправи и началникът на РУО Ангел Петков.

В края на тържеството за победител в комплексното класиране бе обявен тимът на ОУ „Васил Априлов” – Исперих. На второ място остана отборът на СУ „Св.св. Кирил и Методий” – Завет. Победителите получиха и специална награда от Гюнай Хюсмен – двудневна екскурзия до Одрин.

За най-добрите състезатели в отделните спортове имаше индивидуални награди.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.