Наградите от научната конференция на Филиал-Разград на Русенския университет – в Скопие, Санкт-Петербург, Бургас и Пловдив

Приключи традиционната научна конференция с международно участие на Филиал-Разград на Русенския университет: „Индустрия 4.0. Бизнес среда. Качество на живот”.

Авторите на най-добрите доклади от двете секции бяха отличени с Грамота и Кристален Приз на Ректора на Русенския университет „Ангел Кънчев”. Отличените доклади са: ”Определяне на фенбуконазол в ябълки /златна превъзходна/ от различни региони ” на Везирка Янкулоска и колектив от Македония и „Пореста структура на въглени от агро-отпадъци” с автори Ления Гонсалвеш и колектив от Университет „Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас.

В категорията за млади учени и докторанти бяха отличени докладите на Борис Колесников от Санкт-Петербургски държавен технологически институт на тема „Млякокоагулираща активност на базидиомицетни гъби” и на младата докторантка от Пловдивски университет Мария Френкева на тема „Пълно отнасяне на 1H и 13C ЯМР спектри на (9H-флуорен-9-ил)-карбамид”.

За гостите на конференцията беше организирана и културна програма включваща посещение на Интерактивен музей „Абритус” и Художествена галерия „Проф. Илия Петров”.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.