Млад, амбициозен екип ученици ще управлява областта утре

Утре, 17.11.2016 г., в областната администрация Разград ще влезе млад, амбициозен екип от трима „мениджъри“, който в рамките на един ден ще се запознае с дейностите в администрацията и с това, как областният управител и неговите заместници провеждат държавната политика на територията на областта.
Новината е свързана с инициативата на фондация JA Bulgaria, която за 15-та поредна година организира „Мениджър за един ден“ – най-дългоочакваното и популярно от всички събития на фондацията, уточняват от пресцентъра на областната администрация.
Тази година бяха избрани, според мотивационните писма, електронно, чрез платформата на „Джуниър Ачийвмънт България“ трима възпитаници на ПГИ „Робер Шуман“ – Разград и ПГ „Васил Левски“ – Исперих.
Младежите ще се включат в работата на администрацията и „заемайки“ ръководни позиции, ще решават казуси, ще участват в заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата, ще поставят резолюции на документи и ще представят своите виждания за развитието на региона и участието на младите хора в обществения живот.
Срещата на младите мениджъри с ръководството на областна администрация е от 9.30 ч., в кабинета на областния управител.
В края на работния ден на учениците ще им бъдат връчени сертификати за участието им в националната инициатива.
Всяка година над 1000 ученици и студенти в цялата страна прекарват един ден във водещи български и международни компании и учат директно от топ мениджърите и топ служителите им. Въпреки че са заедно само един ден, много от младежите и техните домакини продължават да поддържат връзка и след това. Предложения за стажове или работа са често срещана практика към добре представилите се младежи.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.