Младежки фестивал „Цветна фурия“ – сблъсък на цветове, емоции и приключения

Младежите от Младежки парламент към СНЦ „Фабрика детските мечти“ – Разград подготвят многоцветен ден на 29 юни 2018 година. Фестивалът „Цветна фурия“ ще се проведе в градския парк от 11:00 до 20:00 часа. Възрастови ограничения не са поставени, защото организаторите вярват, че всеки един носи младежкото в себе си. Програмата на фестивала е пъстра и наситена. Тя включва занимания както за малки и големи, така и за ОЩЕ по – големи! От 11:00 до 14:00 може да се научи повече за различни организации като „Международната награда на херцога на Единбург“, „Зелена стъпка“, „Национален младежки форум“ и други, а заедно с това да се играят настолни игри и да се твори на открито. Николета и Николай /влогъри от Разград/ също ще вземат участие в динамичния ден.
Усмихнатата и пълна с енергия Zumba инструкторка – Христиана Узунова, е приела лично задачата – да раздвижи и да повдигне тонуса на всички участници. За малчуганите има конкурс „Рисунка на асфалт“, а наградният фонд на най-добрите три творения се е погрижил областният управител на Разград Гюнай Хюсмен.
От 18:00 часа започва концертната част. Именно тогава ще бъдат наградени победителите от конкурса за рисунка. Специално участие ще вземат талантите: Андреа Начева, Павел Матеев и Мария Стефанова.
И тогава ще настъпи мигът на фурията: хвърлянето на цветен прах във въздуха. Всеки участник ще получи по едно пакетче прах преди началото на концерта. Прахът е безвреден, лесно перящ се и е осигурен от общинският съветник Джипо Джипов.
Допълнителна информация може да откриете на Facebook страницата – https://www.facebook.com/youthp.fabrikata/.
/e-Razgrad.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.