Младежкият духов оркестър празнува заедно с приятели 10-я си рожден ден

На празничен концерт за десетия си рожден поканиха приятелите си талантите от Младежкия духов оркестър към Центъра за работа с деца в Разград.
Шоуто започна с изненада от оркестрантите за диригента на формацията Милен Бенков – лого на оркестъра /на снимка в рамка и апликирано на тениска/, което от тук нататък да бъде неговата запазена марка.Бенков пое предизвикателството, хвърли официалната риза и излезе пред препълнения салон да дирижира изпълненията на момчетата, облечен с тениската.
След като юбилярите, сред които имаше момчета, дошли специално за празника от страни в половин Европа и САЩ, показаха какво могат във всички стилове и жанрове, своя поздрав към тях поднесоха Крисия, балет „Арабея“, танцова школа „Хорце“ и фолкдивата Цветелина.
В касичката за дарения бяха преброени 517 лева, към които Цветелина добави нови 350 лева.
Паралелно с това, Младежкият духов оркестър имаше и спомоществователи: областният управител Гюнай Хюсмен, Сдружение „Лудогорие“, Надя Захариева, Валентина Терзиева и Фондация „Фламинго“ – Русе.
Община Разград сбъдна желание на момчетата – те вече имат стереоуредба.
Припомняме, че преди по-малко от две седмици, в подкрепа на талантите, благотворителен концерт организираха Центърът за работа с деца и Фондация „Фламинго“, в който участваха всички формации от ЦРД и танцьори от школите на „Фламинго“. Тогава бяха събрани почти 1000 лева.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.