Михаил Тодоров посрещна гости в Народното събрание

Народният представител от ГЕРБ Михаил Тодоров посрещна поредните си гости в Народното събрание: 9 дами от Исперих, които откликнаха на отправена наскоро негова покана.
Освен задължителната обиколка на сградата на Парламента, гостите му се срещнаха с народния представител от Кърджали Цвета Караянчева, с която повече от час дискутираха политиките и обстановката в смесените региони. „Общини като Исперих са идеален пример за толеранс и добросъседско съжителство между различните етнически групи, и лично за мен, като представител на такъв регион, е много полезно мнението както на колега от друг такъв, така и на представители на такива населени места.” отбеляза Тодоров.
Групата се срещна и с бившия министър на здравеопазването, настоящ депутат Десислава Атанасова. С нея те обсъдиха здравните реформи и слабите места в здравеопазването, от гледна точка на пациенти и данъкоплатци.
Дамите останаха приятно изненадани и заредени с положителни емоции след личната си среща с представители на законодателния орган. „За мен е истинско удоволствие да запознавам гражданите с дейността на Народното събрание. Това е и причината да отправям покана за посещение на всеки, който има желание за това.” – изтъкна народният представител.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.