Митьо Пищова и Радо Шишарката отиват на избори с кюфтета и песни

Поп фолк изпълнителят Радо Шишарката и Димитър Маринов, известен като Митьо Пищова, ще се явят на предстоящите президентски избори.
„Явявам се за шоу, а не да стана президент. Аз съм шоумен. Ще взема наказателния вот на хората“, каза пред Bulgaria ON AIR Митьо Пищова. Той допълни, че все пак, ако стане президент, ще слуша по-възрастните и по-умните от него.
Обичам България и държа на нея, заяви Пищова.
Шоуменът щял да целуне ръката на кандидата на ГЕРБ, но „ще мачка“ останалите, тъй като следващият президент отново ще бъде от ГЕРБ.
Въпреки че е за шоуто, Митьо Пищова има мнение по някои от важните въпроси, които ще се дискутират в кандидатпрезидентската кампания.
Той смята, че бежанците не трябва да бъдат допускани в България, че страната трябва да защитава сираците, инвалидите и пенсионерите, както и че трябва да поддържаме добри отношения и с Русия, и с Турция – с Русия, защото ни е освободила, „прави туризма“ в България и е „изкупила най-много жилища у нас“, с Турция – защото ни е съседка и „половината в Истанбул и околностите са българи“.
За предизборната си кампания Митьо Пищова обеща традиционните за него кюфтета и кебапчета, както и много песни от Радо Шишарката.

Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.