Марин Киров: „АБВ” ще бъде в парламента, важно с колко процента ще бъде представена там

„АБВ” ще бъде в парламента, важно с колко процента ще бъде представена там. Това каза днес новият зам.-председател на партията Марин Киров, който бе в Разград за среща с партийния актив.
Коалицията „АБВ – Движение 21” има най-младежката листа, средната възраст е 27 години и ние смятаме, че точно младите хора могат най- добре до предават посланията ни към връстниците си. От създаването си досега „АБВ” винаги е увеличавала изборните си резултати. Такава ще бъде целта и сега, каза още Киров.
„АБВ” ще предложи истинска лява алтернатива за развитието на България: за борба с неравенствата, против експлоатацията и сериозна работа за връщането на държавата в икономиката като стратег и инвеститор.
Марин Киров бе категоричен, „АБВ” няма как да си сътрудничи с ГЕРБ и партия „Воля”, но и че са готови за „битка вляво”, защото в предизборната си програма БСП заприличала на „бизнес партия”.
В кампанията си – насочена основно към младите, „АБВ” ще разчита на социалните мрежи, регионалните интернет сайтове и изобщо интернет, уточни зам.-председателят на партията.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.