„Лудогорец“ успя отново. В Шампионската лига е!

„Лудогорец“ успя отново. Разградчани за втори път се класираха за груповата фаза на Шампионската лига и отново пишат историята на българския футбол. До момента нито един български отбор не е участвал два пъти в групите на най-силния клубен турнир. Воденият от Георги Дерменджиев отбор направи 2:2 срещу чешкия гранд „Виктория“ при гостуването си в Пилзен и с общ резултат 4:2 в своя полза елиминира чехите.
Треньорът на Орлите пусна абсолютно същия стартов състав, който излезе в първия мач в София и спечели с 2:0. Сега „Лудогорец“ не показа зрелищна игра, но се представи прекрасно тактически.201608240059561852
Срещата бе прекъсната за кратко заради расистки реплики по време на мача, но бързо се възобнови. Феновете на домакините обиждаха играчи на „Лудогорец“ на расова основа.
В 7-та минута Дюриш откри резултата, но само десет минути след това Мисиджан успя да изравни след пас на Кафу. Матею даде преднина на чехите в 64-та минута, но в 5-та минута от продължението влезлият като резерва Кешеру изравни.
Жребият за груповата фаза на Шампионската лига е в четвъртък вечерта.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.