„Лудогорец“ тръгва с победа към мача с „Хофенхайм“

„Лудогорец“ се върна на върха в Първа лига след победа с 2:0 над „Дунав“. По този начин Орлите“ тръгват с добро настроение за мача с „Хофенхайм“ в четвъртък, в който ще стане ясно класирането за 1/16-финалите на Лига Европа.

Първото по-сериозно положение се откри пред „Лудогорец“ още в 4-та минута. Тогава Лукоки центрира отдясно, а Марселиньо стреля с глава. Топката обаче не влезе във вратата, тъй като се отби във вдигналия своя крак Диян Димов. В 16-та минута Дяков намери добре Саша отдясно, той пусна към Кешерю, чийто силен удар бе спасен от Станислав Антонов. Секунди по-късно ситуацията се повтори. Този път Марселиньо стреля след пас на Саша, но право в Кешерю. Румънецът продължи към Саша, който обаче не уцели вратата. В 21-та минута домакините организираха отлична контраатака и Дяков изведе чудесно Мисиджан. Неговият изстрел бе спасен от Антонов.

В 34-та минута крепостта на гостите падна. Дяков центрира отдясно, Саша опита да играе с топката и тя попадна в Марселиньо. Той би с левия крак и откри резултата – 1:0. Минутка по-късно интригата в срещата приключи. Лукоки центрира отдясно към Марселиньо, който този път бе точен с глава – 2:0. Последва ново избухване на „орлите“.

През втората част нещата на терена не се промениха и отново разградчани доминираха. Те стигаха лесно до положения, но не ги завършваха подобаващо.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.