„Лудогорец“ срази „Черно море“ с 3:1 в Каварна

„Лудогорец“ разби с 3:1 „Черно море“ като гост в мач от 35-я кръг на Първа лига. Разградчани изиграха впечатляващо първо полувреме, като добро впечатление с отиграванията си направи младокът Светослав Ковачев, който е юношески национал.
Домакините поведоха в резултата, но младите Орли стигнаха до пълен обрат. В 4-та минута Кузма отбеляза гол и попадна в прегръдките на своите съотборници. В 16-та минута Игор Пластун изравни с глава, след центриране от корнер. В 32-та минута шампионите стигнаха до обрат. Кристиян Григоров надскочи всички и вкара с глава. До края на първата част младият тим на „Лудогорец“ продължи да атакува и настойчивите им опита дадоха резултат.
В 45-та минута Кристиян Димитров покачи на 1:3. Светослав Ковачев се освободи майсторски от противников играч и изведе своя съотборник на голова позиция, който не сбърка.
През втората част темпото на игра падна. Двата тима се стараят да задържат топката, но трудно стигат до голови положения. Единственото чисто положение бе в 86-та минута, когато Динислав Александров излезе сам срещу вратаря. Влезлият като резерва футболист шутира, но играч на „моряците“ се върна бързо и в последния момент успя да предотврати четвърто попадение във вратата на домакините.
/e-Razgrad/

Снимка: ludogorec.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.