„Лудогорец“ разтрогна с Абало и Барт

„Лудогорец“ разтрогна договорите си с Дани Абало и Александър Барт, съобщи официално клубният сайт. Страните прекратяват трудово-правните си отношения по взаимно съгласие. „Лудогорец“ благодари на Абало и Барт за направеното от тях за клуба и им пожелава късмет в по-нататъшната им кариера.

„Приключението в Българbartия завършва по възможно най-добрият начин –  с шеста шампионска титла. 7 страхотни години в България – срещнах жена ми, роди се моят син, приятели и много щастливи спомени. Желая ви много щастие и успех за „Лудогорец“. В професионален план – 6 шампионски титли, 3 купи и 3 супер купи. Това е равносметката на моите 7 години тук. Голямо благодаря на всички, грижете се за себе си!“, написа Александър Барт в своя Фейсбук.
„Днес е тъжен ден, но също така и вълнуващ! Днес приключих договора си с „Лудогорец“, на който съм много благодарен за всичко. Само „Лудогорец!“, написа Дани Абало в Туитър.
„Сега с много ентусиазъм и вълнение започвам ново предизвикателство в кариерата си! Благодаря на всички за подкрепата и обичта, която получих!“, добави той.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.