„Лудогорец“ разнебити „Славия“

„Лудогорец“ победи с лекота „Славия“ с 4:0 при гостуването си в София. След равенствата с „Пирин“ и „Левски“ именно „белите“ бяха тимът, който си изпати от гнева на шампионите.

Още в 4-та минута Орлите излязоха напред в резултата. Тогава след многоходова акция Марселиньо подаде към Кешерю, който без проблеми прати кълбото в мрежата на Стергиакис. Румънският голаджия удвои преднината на „Лудогорец“ в 20-та минута. Тогава той бе съборен от Стефан Велков в наказателното поле и реферът Драгомир Драганов посочи бялата точка. От нея Кешерю бе безгрешен – 2:0.

Няколко минути по-късно „белите“ можеха да се върнат в мача, тъй като Хорхе Броун допусна грешка и изпусна топката след изстрел на Ивайло Димитров. Той обаче закотви кълбото на голлинията. Лукас Саша можеше да убие интригата още през първата част, но не бе точен. В 39-ата минута Марселиньо и Кешерю излязоха сами срещу Стергиакис, но пасът на бразилеца към румънеца бе пресечен от Стефан Велков.

Влезлият на почивката Джоди Лукоки пропусна да отбележи с първото си докосване в срещата, като би високо над вратата. В 49-та минута „Лудогорец“ стигна до трето попадение. Кампаняро подаде добре към Мисиджан, той овладя на гърди и с великолепен удар с левия крак прати топката в мрежата на Стергиакис. Последваха още няколко добри нападения на „Лудогорец“, преди в 75-та минута резервата Кишада да оформи крайния резултат. Той се възползва от груба грешка на Мартинов, който го изведе сам срещу вратаря. За Кишада не бе проблем да заобиколи Стергиакис и да вкара третия си гол от началото на сезона.

/e-Razgrad/

Снимки: Шенол АХМЕДОВ

ludogorec.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.