„Лудогорец“ пусна билетите за мача с „Арсенал“ в Лондон

„Лудогорец“ стартира продажбата на билети за мача от група „А“ на Шампионската лига срещу Арсенал в Лондон на 19 октомври от 19,45 ч. местно време, съобщиха от пресцентъра на клуба. Цената на един билет за блокове 20, 21, 22 и 23 e 36,50 паунда. Билетите се продават на клубната база на „Лудогорец“.
Живеещите извън Разград, ще имат възможност да се снабдят с входни талони като си купят ваучери. Те трябва да изпратят мейл до tickets@ludogorets.com със следната задължителна информация: брой необходими билети; три имена, изписани на латиница, по документ за самоличност за всеки заявен билет; рождени дати на тези лицата, които ще присъстват на стадиона; телефонен номер за връзка. Всеки ще получи отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба.
След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки поддал заявка ще се сдобие с ваучер със следната информация: три имена, рождена дата, ред и място в сектора за феновете на „Лудогорец“. Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено и запазено място за мача.
В деня на мача /19.10.2016 г./ представители на „Лудогорец“ ще заменят ваучерите за валидни билети. Информация за точния график и местоположение на пункта ще бъде предоставена по-късно.
От „Лудогорец“ предупреждават, че ваучерите са поименни и лични и не могат да бъдат заменяни или преотстъпвани на трети лица! Билетите се връчват лично на всяко лице срещу предоставен за проверка документ за самоличност.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.