„Лудогорец“ отстрани „Младост“, посреща „Цървена звезда“

„Лудогорец“ вече е в третия предварителен кръг на Шампионската лига, след като записа втори успех срещу черногорския „Младост“. Орлите биха с 3:0 след две попадения на Джоди Лукоки и едно на Вандерсон и направиха общия резултат от двубоите 5:0.
В следващата фаза разградчани ще се изправят срещу сръбския първенец „Цървена звезда“, който отстрани малтийския „Валета“ след два успеха с по 2:1.
Още в осмата минута „Лудогорец“ можеше да поведе, но Лукаш Саша, който след страхотна атака бе изведен напълно сам пред вратата, но от няколко метра прати топката над напречната греда. В 24-та минута Козмин Моци пропиля втората възможност за своя тим да излезе напред в резултата, след като пропусна дузпа, отсъдена за нарушение срещу Марселиньо.
В 34-та минута Копитович прати топката във вратата на Владислав Стоянов, но голът не бе зачетен заради нарушение в нападение на играча на „Младост“ срещу Моци.
Четири минути по-късно Джонатан Кафу изведе Джоди Лукоки отляво, той овладя и със силния си десен крак прати топката в далечния ъгъл.
Три минути след началото на втората част Вандерсон уби напълно интригата, след като преодоля трима бранители на домакините и с хубав изстрел по диагонала удвои. „Лудогорец“ продължи да диктува темпото и в 64-та минута Лукоки отбеляза второто си попадение в мача. Марселиньо изведе крилото зад гърба на защитата, а той пое с глава, свали топката и с удар с десния крак, не остави шанс на вратаря на „Младост“.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.