„Лудогорец“ открива най-модерния сектор за гостуващи фенове

Най-модерният сектор за гостуващи фенове в България вече е на „Лудогорец Арена“.

Секторът вече има Акт 16 и ще бъде открит непосредствено преди утрешния мач на Орлите с „Крусайдерс“. Освен че голяма част от редовете са покрити с козирка, гостуващите фенове ще се настаняват на модерни седалки, каквито има на „Алианц Арена“ в Мюнхен, уточняват от клуба. Първи ще опитат удобствата и екстрите 50-60 фенове на гостуващия отбор от Северна Ирландия.

Секторът е копие на трибуна „Моци“, като са използвани същите висококачествени материали, с които е построен и сектор „В“. За комфорта на гостуващите фенове е обособен кетъринг в свободната зона на трибуната, санитарни възли, включително с топла вода и стая за първа помощ. Достъпът до местата на сектор „Г“ ще става през турникети, които допълнително увеличават сигурността на стадиона.

Архитектурата на сектор „Г“ го разделя на три зони с три отделни входа. Това ще позволи да бъде използван и от фенове на „Лудогорец“. Трибуната разполага с множество камери за видеоконтрол, които са на разположение на полицията и служителите по сигурността на клуба с цел локализиране на нарушители на обществения ред.

Церемонията по прерязването на лентата е предвидена за 18,30 часа, водосвет ще отслужи отец Георги от храма „Св. Николай Чудотворец“. В откриването на трибуната участие ще вземат ръководители на „Лудогорец“, както и представители на местната власт.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.